23-04-2018

Zoek een bedrijf in


en soort op
plaats naam
zoek
 

   Ik heb een palletbedrijf
   en ik wil:


Bedrijfspresentaties en aanbiedingen van PALLET.NL

Op de site PALLET.NL zijn twee soorten vermeldingen te vinden. Enerzijds bedrijfspresentaties van bedrijven gespecialiseerd in de productie, verkoop, het onderhoud en repareren van pallets. Anderzijds zijn er suggesties te vinden (korte vermeldingen) met de contactgegevens van het bewuste bedrijf gekoppeld aan een vragenformulier. Gebruik dit vragenformulier voor aanvullende informatie/ vragen of om snel en makkelijk een offerte aan te vragen.

Productkenmerken en VOORDEEL acties

PALLET.NL heeft als doel een informatie platform te zijn voor bedrijven in Nederland. Producenten, handelaren en distributeurs adviseren wij dan ook nadrukkelijk om in de teksten aandacht te besteden aan unieke productkenmerken of speciale service/ diensten. Denk hierbij aan gebruiksgemak, stapelbaarheid, ongediertebestrijding, gewicht, wettelijke eisen, transportvoordelen, service aspecten en bepaalde productkenmerken. Geef daarbij goed aan wat uw producten zo bijzonder maken versus die van uw concurrenten.
Naast inhoudelijke informatie geven wij het bedrijfsleven de mogelijkheid om via PALLET.NL speciale acties aan te bieden. Met de ACTIE/ VOORDEELBON krijgen prospects de mogelijkheid om met korting producten te kopen of juist proefmodel aan te vragen. Voor prospects  zijn er GEEN kosten verbonden aan het gebruik van deze bonnen, deze worden GRATIS door de bewuste fabrikant/ distributeur aangeboden.

Contactgegevens

PALLET.NL bemiddelt en adviseert niet tussen aanbieders en prospects. PALLET.NL  vraagt ook geen commissie voor leads, offertes of boekingen. Geïnteresseerden kunnen daarom altijd rechtstreeks contact op nemen met de adverteerder. PALLET.NL is niet verantwoordelijk voor de acties en de producten die via de site worden aangeboden. Voor aanvullende informatie moet u niet contact opnemen met onze redactie maar altijd rechtstreeks met het bewuste bedrijf.
De adresgegevens van de bedrijven zijn te vinden op de tweede pagina die verschijnt als u een doorklik maakt op de kleine foto of de hyperlink. Voor een goede keuze (en in verband met de betrouwbaarheid van de informatie) adviseren wij u altijd eerst de bedrijfspresentaties/ informatieblokken te bekijken. Deze staan boven aan de pagina (boven de suggesties). Mocht de informatie op de site niet correct zijn, een zaak opgeheven of nog niet vermeld zijn, laat het ons dan weten. Alleen met de hulp van alle gebruikers kunnen we de site actueel houden.

Ik wil een advertentie opgeven


   

InternetAdres © 2011